• Wegens drukte bij POSTNL vertraging mogelijk bij aflevering
  • Klantenservice: 085 0862926
  • Verzenden: vanaf €125,- GRATIS*

Ketel One

18,50

Nederlandse top wodka gebrouwen door Ketel One uit 1691. Zeer succesvol in de VS en GB.

Art#: 13755 Categorieën: , Tags: ,

Het oer hollandse Ketel One van de Nolet distilleerderij uit Schiedam heeft de wereld met haar zijdezachte wodka al geruime tijd geleden veroverd. De originele Ketel One Vodka is gemaakt van hoogwaardig tarwe en wordt gedistilleerd in een koperen pot-still. Kraakhelder, zacht van smaak en heerlijk om te mixen of puur te drinken met wat ijs.

De Nolet Distilleerderij opende in 1691 haar deuren en startte met de productie van verschillende soorten dranken. De Nolet familie begon omstreeks 1867 met de export van producten naar het buitenland en in 1902 openden ze zelfs een tweede distilleerderij in Amerika. Tijdens de drooglegging werd deze distilleerderij gesloten, waarop Johannes Nolet terug naar Nederland keerde. In 1979 nam Carolus Nolet de distilleerderij over van zijn vader en besloot zich louter te focussen op het maken van 1 soort drank; Ketel 1 jenever. Ketel 1 werd snel de meest populaire drank van Nederland en met het groeiende succes besloot de familie zich opnieuw op de Amerikaanse markt te richten. In 1983 lanceerde Nolet Ketel One Vodka in Amerika en richtte het product niet op consumenten, maar op bartenders. Deze aanpak bleek succesvol, als snel was Ketel One Vodka de meeste geliefde wodka onder bartenders.

Tegenwoordig produceert Nolet verschillende soorten merken waaronder Nolet Gin, Ketel 1 Jenever en Ketel One Vodka. Ketel One Vodka bestaat op haar beurt uit een range waar ook aromatische of flavoured wodka in te vinden is.

Inhoud

70cl

Alcoholpercentage

40%

Merk

Ketel One

Land

Nederland

GTIN

8711566013701

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Ketel One” te reviewen