• Wegens drukte bij POSTNL vertraging mogelijk bij aflevering
  • Klantenservice: 085 0862926
  • Verzenden: €6,95 of gratis vanaf 6 flessen

Grey Goose

29,95

De Grey Goose komt uit de Cognac regio in Frankrijk. Deze van tarwe gemaakte vodka wordt ook wel de best smakende wodka ter wereld genoemd. Fris en iets romig.

Art#: 13754 Categorieën: , Tags: ,
Bekijk ook eens

Grey Goose is Vodka uit de Cognac-regio. Dat klinkt misschien als een vreemde combinatie maar de praktijk blijkt het één van de beste Vodka’s te zijn die er te krijgen is. Het merk Grey Goose bestaat pas sinds 1997 en is sinds 2004 eigendom van Bacardi.

Eén jaar na oprichting (in 1998) werd Grey Goose al uitgeroepen tot best-smakende Vodka door het “Beverage Testing Institute”. Sindsdien heeft Grey Goose nog een flink aantal wedstrijden gewonnen en het is dan ook met recht één van de beste Vodka’s ter wereld. Naast de normale vodka worden er ook een aantal flavoured Vodka’s verkocht.

Grey Goose wordt gemaakt van de beste wintertarwe uit het noorden van Frankrijk. Deze tarwe wordt lokaal gefermenteerd en gedistilleerd, daarna gaat het naar de Cognac-regio waar het wordt gemengd met het extreem zuivere water wat daar gevonden kan worden. Het resultaat is een Vodka die zo zacht is dat je er zelfs puur van kunt genieten. Natuurlijk doet de Grey Goose het ook onwaarschijnlijk goed met ijs of Spa-Rood..!

Inhoud

70cl

Alcoholpercentage

40%

Merk

Grey Goose

Land

Frankrijk

GTIN

5010677850100

Filter

Premium

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Grey Goose” te reviewen