• Wegens drukte bij POSTNL vertraging mogelijk bij aflevering
  • Klantenservice: 085 0862926
  • Verzenden: vanaf €125,- GRATIS*

Grey Goose VX (100CL)

87,00

De vodka exceptionelle (VX) van het Franse Grey Goose is een mix van wodka en 5% Grande Champagne Cognac. Voor speciale aangelegenheden.

Niet op voorraad

Art#: 14797 Categorieën: , Tags: ,
Bekijk ook eens

De Grey Goose VX is een bijzondere Vodka. Grey Goose is misschien al wel het meest exclusieve vodkamerk, dan is dit ook nog de meest bijzondere variant. Officieel is het niet eens een Vodka, want doordat er 5% Cognac is toegevoegd mag het eigenlijk niet meer zo genoemd worden. Grey Goose noemt het zelf daarom een “Spirited Drink”. Nou ja, wij noemen het gewoon Vodka…

Die 5% Cognac doet overigens wel wat met de smaak. Ondanks dat het maar een heel klein deel is proef je de rozijnen en de bijbehorende zoetigheid goed terug. Het is dus ook echt de bedoeling om deze vodka puur te drinken. Het blijft absoluut Vodka maar de subtiele smaken van cognac komen heel mooi naar voren en geven echt een extra dimensie aan deze drank.

Al met al is de Grey Goose VX iets helemaal nieuws. Het is echt de bedoeling om deze Vodka puur te drinken (of misschien met een ijsklontje) en ervan te genieten, een echte “sipping drink”. Dat staat lijnrecht tegenover hoe Vodka normaal gesproken gedronken wordt en daarom is deze VX écht vernieuwend. Wij raden hem ten zeerste aan. Duur, maar als je de kans krijgt: grijp hem dan en geniet van deze bijzonder drank!

Inhoud

1 liter

Alcoholpercentage

40%

Merk

Grey Goose

Land

Frankrijk

GTIN

5010677284677

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Grey Goose VX (100CL)” te reviewen