• Wegens drukte bij POSTNL vertraging mogelijk bij aflevering
  • Klantenservice: 085 0862926
  • Verzenden: €6,95 of gratis vanaf 6 flessen

Flügel (40 flesjes)

27,95

Extra voordelige Flügel verpakking met 40 flesjes (20ml). Flügel bevat rode wodka, guarana en cafeïne, de ultieme party-shooter. Let the duck out!

Art#: 16532 Categorieën: , Tags: ,
Bekijk ook eens

Flügel is het bekendste shotje van Nederland. 20 Milliliter, 10% alcohol met rode Wodka, energiedrank en Guarana voor de ultieme party-beleving. Je kent Flügel natuurlijk van tijdens het uitgaan, als je naar één van de grotere kroegen, discotheken of festivals gaat kun je haast niet om de Flügeldames heen (wat niet persé bezwaarlijk is).

Bij het drinken van een een Flügeltje hoort een heel ritueel. Als eerste schud je het flesje goed, bij voorkeur door ermee op de bar te slaan. Daarna draai je de dop los en zet die op je neus. Dan zet je het flesje tussen je tanden en gooi je je hoofd achterover. De optionele vijfde stap is om daarna het dopje tussen je tanden te zetten en hem weg te blazen. Die raden wij eigenlijk af omdat die nogal eens een kwade barman/uitsmijter tot gevolg kan hebben…

Het bedrijf Flügel voert naast Flügel bijvoorbeeld ook nog de merken Boswandeling en Rocketshot. Deze zijn natuurlijk ook bij Drank.nl verkrijgbaar!

Allergenen

Cafeïne

Alcoholpercentage

10%

Inhoud

20ml

Merk

Flügel

GTIN

8714432000010

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Flügel (40 flesjes)” te reviewen