• Wegens drukte bij POSTNL vertraging mogelijk bij aflevering
  • Klantenservice: 085 0862926
  • Verzenden: vanaf €125,- GRATIS*

Crystal Head Aurora

64,95

Crystal Head is ultra-premium Vodka uit Canada maar gemaakt van Engelse granen. Vijf keer gedistilleerd en gefilterd door actieve houtskool. Misschien wel de meest pure Vodka verkrijgbaar, over de schedel als verpakking hoeven we niets meer te zeggen…

Art#: 16634 Categorieën: , Tags: ,
Bekijk ook eens
  • 15781a
    Actie!

De productie van de typische Crystal Head fles is in handen van het Italiaanse Bruni Glass. De Aurora variant is vernoemd naar het lichtspectakel Aurora Borealis (het Noorderlicht). Geen twee flessen van de Aurora zijn hetzelfde doordat het effect wordt verkregen door ze per stuk te elektrisch te laden. Tijdens de productie van de flessen sneuvelt zo’n 40% wat al aangeeft hoe ingewikkeld het proces is.

De Vodka zelf is zo’n beetje het meest pure wat er te krijgen is: gemaakt van Granen uit Engeland en water uit Newfoundland (Canada) wordt de Vodka vijf keer gedistilleerd en zelfs zeven keer gefilterd. De eerste paar keer door actieve houtskool en de laatste drie keer door Herkimer diamanten. Er worden verder helemaal geen additieven gebruikt. De fabriek is Kosher-gecertificeerd en het product is uiteraard gluten-vrij.

Het merk Crystal Head is een initiatief van acteur Dan Aykroyd en kunstenaar John Alexander die het in 2007 startte. Sindsdien hebben ze al een flinke hoeveelheid prijzen in de wacht gesleept waaronder een dubbel gouden medaille (unanieme beslissing) van de San Francisco Wine & Spirits competitie.

Inhoud

70cl

Alcoholpercentage

40%

Land

Canada

Merk

Crystal Head

GTIN

627040411599

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Crystal Head Aurora” te reviewen