• Wegens drukte bij POSTNL vertraging mogelijk bij aflevering
  • Klantenservice: 085 0862926
  • Verzenden: vanaf €125,- GRATIS*

Beefeater Gin

14,95

Beefeater Gin is een wereldberoemde gin met sterke jeneverbes smaak, wat prachtig in evenwicht wordt gebracht met tonen van citrusvruchten. Een perfecte basis voor een zomerse gin & tonic!

Art#: 14692 Categorieën: , Tags: ,
Bekijk ook eens

Beefeater London Dry Gin is een veelgeprezen London Dry Gin, die tot op de dag van vandaag wordt gemaakt volgens het recept dat James Burrough in 1895 ontwikkelde. De negen botanicals worden in de distilleerderij in London gedistilleerd onder leiding van Desmond Payne, één van de meest ervaren master distillers ter wereld. Het resultaat is een krachtige gin met kruidige en fruitige tonen en een onbetwistbare hoofdrol voor de jeneverbes.

In 1862 kocht James Burrough de Chelsea in Distillery op Cale Street in London. In eerste instantie borduurde hij voort op de productie van likeuren, zoals de vorige eigenaren dat hadden gedaan, maar rond 1876, breidde hij het portfolio uit met verschillende soorten gins. Hier ontdekte hij uiteindelijk het recept voor een London Dry Gin met een prachtig smaakvol palet, welke onmiddellijk populariteit verwierf onder zijn klandizie. De gin was zo populair, dat Borrough besloot zijn productie op te schalen en een nieuwe distilleerderij te bouwen in Lambeth. In 1985 verhuisde de faciliteit naar Kennington London, waar het vandaag de dag nog steeds wordt geproduceerd.

Beefeater produceert naast haar klassieke London Dry Gin ook verschillende andere gins waaronder het populaire Beefeater Pink Gin en het premium Beefeater Burrough’s Reserve.

Inhoud

70cl

Alcoholpercentage

40%

Merk

Beefeater

GTIN

5000329002193

Reviews


Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Beefeater Gin” te reviewen