Verzending en levering

Voor de verzending van jouw bestelling maken wij gebruik van stevige verpakkingen die speciaal ontwikkeld zijn voor transport van flessen drank. Het maakt hierbij niet uit hoeveel flessen je bestelt; wij zorgen ervoor dat ze goed worden afgeleverd.

Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn € 6,95 en bestellingen vanaf €125,- of meer worden gratis verzonden!

Levertijden

Bestellingen die voor 16:00 uur zijn geplaatst, worden de volgende dag bij jou afgeleverd. Bestellingen worden door POST NL of DPD geleverd van dinsdag t/m zaterdag. Houd er wel rekening mee dat de meeste pakketdiensten op feestdagen gesloten zijn.

*Melding POSTNL per 8 mei 2020:
Het is drukker dan normaal door de coronamaatregelen en extra bestellingen. Sommige pakketten zijn langer onderweg. De volgende dag leveren lukt nu niet altijd. We werken er hard aan alles zo snel mogelijk te bezorgen.

Legitimatie 18+

De ontvanger van onze levering moet 18 jaar of ouder zijn. De bezorger controleert de geldigheid van het identiteitsbewijs en of de ontvanger over de juiste leeftijd (18+) beschikt. Onze levering kan ook bij de buren of bij een huisgenoot bezorgd worden, mits zij voldoen aan de leeftijdseisen (18+).