Slutty Bloody Mary’s Voor Oesterdag!

8711566070018_Ketel One cocktail_1

De Bloody Mary’s van Ketel One Vodka zijn legendarisch, zoveel weten we al lang! Het wodkamerk publiceerde zelfs een boek over ’s werelds meest befaamde hartige cocktail. Met de recepten kun je eindeloos varieren, zo kun je verschillende groentes aan je Bloody Mary toevoegen of kiezen voor bijzondere garnituren, maar dankzij haar hartige karakter leent de Bloody Mary zich ook uitstekend voor een foodpairing. En laat het zaterdag nu net wereld oesterdag zijn…

Make it slutty!

De zilte smaken van een oester combineren heerlijk met het friszure tomatensap. Zo goed zelfs, dat deze pairing een eigen naam heeft gekregen: Make it Slutty! Je kunt je oester met een lepeltje op je glas leggen of een mooi opgemaakt bordje naast je Bloody Mary serveren. Je kunt er ook voor kiezen om wat oestersap in je Bloody Mary te verwerken, voor een extra zilte touch! Het recept voor een klassieke Bloody Mary vind je hier onder. Serveer je Bloody Mary in een shotglas met daarin een oester. Slutty Bloody Shooters? Yes please!

  • 50 ml Ketel One Vodka
  • 10 ml vers citroensap
  • 100 ml tomatensap
  • 3 scheutjes tabasco
  • 3 scheutjes worcestersaus
  • Een snufje zout en peper

Voeg de ingredienten samen in een shaker gevuld met ijs en shake langdurig. Vul shotglaasjes met een oester en giet je Bloody Mary hier overheen. Maak af met een blaadje selderij!

Een week met korting

Speciaal voor oesterdag vind je Ketel One Vodka een week lang met korting in onze webshop! Voor wie zet jij deze mooie zilte shooter op tafel?

Drank.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *