Non-alcoholische cocktails met Everleaf

EVERLEAF_27891

Everleaf is een non-alcoholisch aperitief, dat is ontwikkeld door Paul Mathew; natuurbeschermingsbioloog, bartender en eigenaar van Hide Bar in Londen. Deze bitterzoete alcoholvrije spirit wordt gemaakt met behulp van 18 verschillende planten en botanicals, die allemaal op duurzame en verantwoordelijke wijze worden verkregen.

De goudgele kleur dankt Everleaf aan de saffraan en dankzij de gentiaan heeft Everleef een licht bitter smaakprofiel. De Iris en oranjebloesem zorgen voor aardse en bloemige tonen en de cassia geeft een kruidig en warm mondgevoel. Everleaf onderscheidt zich van andere non-alcoholische dranken door haar volle textuur, die het mede dankzij de Aziatische Voodoolelie verkrijgt.

Welke non-alchoholische cocktails kun je maken met Everleaf?

Everleaf is multidimensionaal en kan op verschillende manier worden ingezet. Puur en met ijs, smaakt dit aperitief naar een bitterzoete klassieke Negroni. Maar in een Everleaf Spritz, met soda en gegarneerd met een schijfje sinaasappel, komen de bijzondere kenmerken van Everleaf ook prachtig naar voren.

Everleaf Spritz

  • 50ml Everleaf
  • 150ml Tonic
  • 1 schijfje sinaasappel

Methode

Neem een mooi wijnglas en vul deze met ijsblokjes. Schenk de Everleaf en de tonic in het glas en garneer jouw Everleaf Spritz met een schijfje sinaasappel. Cheers!

Drank.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *