Het perfecte vaderdagcadeau om samen van te genieten

Ontwerp zonder titel (14)

Stropdassen heeft hij er waarschijnlijk genoeg en aan een concertkaartje voor 2022 heeft hij ook niet zoveel. Waar verras jij jouw vader dan wel mee aanstaande vaderdag? Wij hebben de perfecte suggestie! Een luxe en origineel cadeau, waar jullie ook samen lang van kunnen genieten; de Reserva Exclusiva van Diplomático Rum!

Sipping Rum

Steeds meer liefhebbers hebben naast de exclusieve Cognac en Schotse Single Malt een plekje voor de premium Sipping Rum gereserveerd. Deze hoogwaardige rums, dikwijls lang gerijpt op een brede selectie aan houten vaten, drink je met kleine teugjes puur of over ijs. Als het hebt over Sipping Rums, dan heb je het over Diplomático. Met zijn indrukwekkende range, ambachtelijke karakter en complexe smaakprofielen, staat dit Venezolaanse merk wereldwijd aan de absolute top!

Ambacht en Expertise

Diplomático Rum wordt geproduceerd in de DUSA distilleerderij aan de voet van het Venezolaanse Andesgebergte. Het huis maakt voor de productie van zijn bekroonde rums gebruik van maarliefst drie verschillende destillatietechnieken en heeft daarmee een zeer veelzijdige range neergezet. De rums worden geblend door een aantal internationaal geprezen Maestros Roneros en dat proef je in iedere fles terug.

Een Ontdekkingsreis

Op het etiket prijkt het portret van Don Juancho Nieto Melendez, een nobele heer met een brandend verlangen naar avontuur. Zijn onstilbare honger naar het ontdekken en verzamelen van smaken staat symbool voor de bijzondere range van Diplomático, zo neemt iedere slok je mee op reis.

Reserva Exclusiva

Reserva Exclusiva is het vlaggenschip van Diplomático: een zijdezachte rum die met zijn elegante smaakprofiel zelfs de beginnende rumdrinker kan bekoren. De rum die bestaat uit een blend van 80% heavy rums en 20% semi-heavy en light rums die tot twaalf jaar worden gerijpt op de drie verschillende vaten. De blend van verschillende rums zorgt voor karakteristieke aroma’s van ahornsiroop en drop. Iets dieper ervaar je gebakken banaan, vanille, peperkoek en hints van sinaasappelschil. De smaak is vol en rond, waarbij je direct wordt herinnerd aan chocolade, toffee en tropisch fruit. Deze luxe geschenkverpakking wordt geleverd met twee originele Diplomático Rum Old Fashioned glazen!

lex01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *