Feestelijke Flessen

Ontwerp zonder titel (1)

Toegegeven; uiterlijk is niet alles. Maar het oog wil ook wat! Drank NL zet daarom een paar feestelijke flessen voor je op een rijtje. Van stijlvol vormgegeven gins tot felgekleurde likeuren, je vindt ze hier!

Ole Smoky Moonshine

Deze ‘all American’ distilleerderij produceert een groot aantal whiskeys, moonshines en garnituren, welke allemaal worden geserveerd in een ouderwetse glazen pot met deksel! Heb je jouw pot leeg? Gebruik hem dan voor je koffie, of een bloemetje! Multifunctioneel!

Hendrick’s Gin

Het mateloos populaire Hendrick’s Gin is inmiddels een geliefd accessoire voor op de woonkamertafel. Deze strak vormgegeven fles, met haar mooie vorm leent zich namelijk perfect als kandelaar of vaas! Gelukkig is de inhoud ook niet te versmaden. Dubbel winnen dus! Heb jij Hendrick’s al op tafel staan? 

Crystal Head Vodka

Deze kristalzuivere Canadese vodka wordt gedistilleerd uit perzik en maïs en ondergaat een filtering door drie lagen van zeldzame Herkimer diamanten. Alsof dat nog niet bijzonder genoeg is, komt Crystal Head Vodka in een fles die de vorm heeft van een glazen schedel! Een bijzonder pronkstuk dat ook leeg als indrukwekkend decoratiestuk kan dienen. 

Amuerte Gin

Deze bijzondere gin neemt je met smaken van drakenfruit en papaya mee op een reis door Zuid-Amerika. Maar Amuerte Gin onderscheidt zich ook met een ander belangrijk kenmerk, ze wordt namelijk gemaakt met echte coca bladeren! Dit bijzondere ingrediënt geeft Amuerte een zeer gelaagd en aromatisch profiel!

Jack Daniel’s Honey

Deze Jack Daniel’s Honey is een heerlijke whiskey likeur van whiskey-gigant Jack Daniel’s uit Tennessee. De neus kenmerkt zich door een overwegend zoete geur met tonen van vanille, geroosterd eiken, noten en natuurlijk honing. De welbekende fles van Jack Daniel’s is daarnaast een populair interieur accessoire, welke op verschillende manieren kan worden hergebruikt! Verander hem bijvoorbeeld in een zeepompje of lampenvoet!

coschedule

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *